Kurz ponúka doplnkové materiály ako aj on-line testy potrebné k absolvovaniu predmetu.
- Викладач: Kolarič Lukáš
A course containing the theory, solved examples, tasks, and tests required to complete the seminar on the subject of Food Engineering for Erasmus students
- Викладач: Kreps František
Kurz
sa zameriava na základné, ale aj progresívne metódy analýzy lipidov. Ďalej sa venuje rafinácií olejov, príprave
emulgovaných tukov a masla v laboratórnych podmienkach. Teória z kurzu bude obohatená o praktické skúsenosti nadobudnuté
laboratórnym cvičením.
- Викладач: Kreps František
Kurz obsahuje prednášky, doplnkové informácie, ako aj vybranú literatúru potrebnú pre absolvovanie Technológie tukov.
- Викладач: Kreps František
- Викладач: Kreps František
Kurz ponúka materiály potrebné k úspešnému absolvovaniu laboratórnych cvičení v rámci predmetu Technológia detergentov.
- Викладач: Kreps František
Kurz ponúka doplnkové materiály pre absolvovanie predmetu Laboratórne cvičenie z technológie cereálií.
- Викладач: Holkovičová Tatiana
- Викладач: Kohajdová Zlatica
- Викладач: Lauková Michaela
- Викладач: Minarovičová Lucia
Kurz obsahuje doplnkové študijné materiály k absolvovaniu predmetu Analýza a spracovanie experimentálnych údajov a zadania praktických cvičení.
- Викладач: Lauková Michaela
- Викладач: Minarovičová Lucia