Kurz ponúka doplnkové materiály ako aj on-line testy potrebné k absolvovaniu predmetu.
- Učiteľ: Lukáš Kolarič
A course containing the theory, solved examples, tasks, and tests required to complete the seminar on the subject of Food Engineering for Erasmus students
- Učiteľ: František Kreps
Kurz
sa zameriava na základné, ale aj progresívne metódy analýzy lipidov. Ďalej sa venuje rafinácií olejov, príprave
emulgovaných tukov a masla v laboratórnych podmienkach. Teória z kurzu bude obohatená o praktické skúsenosti nadobudnuté
laboratórnym cvičením.
- Učiteľ: František Kreps
Kurz obsahuje prednášky, doplnkové informácie, ako aj vybranú literatúru potrebnú pre absolvovanie Technológie tukov.
- Učiteľ: František Kreps
- Učiteľ: František Kreps
Kurz ponúka materiály potrebné k úspešnému absolvovaniu laboratórnych cvičení v rámci predmetu Technológia detergentov.
- Učiteľ: František Kreps
Kurz ponúka doplnkové materiály pre absolvovanie predmetu Laboratórne cvičenie z technológie cereálií.
- Učiteľ: Tatiana Holkovičová
- Učiteľ: Zlatica Kohajdová
- Učiteľ: Michaela Lauková
- Učiteľ: Lucia Minarovičová
Kurz obsahuje doplnkové študijné materiály k absolvovaniu predmetu Analýza a spracovanie experimentálnych údajov a zadania praktických cvičení.
- Učiteľ: Michaela Lauková